Ieder mens heeft de roeping iemand te zijn.  Zichzelf! 

Of je nu vanuit jezelf kijkt, een team of organisatie… wij maken geen onderscheid tussen de mens als organisatievorm en de organisatie. Want jij bent, net als ieder ander en als iedere organisatie, toegerust met een potentieel aan talenten en mogelijkheden. Alles wat je nodig hebt, is er al. Jij bent prima zoals je bent. Je talenten zet je in om te groeien in je leven, in je werk, voor de organisatie. Je potentieel ontwikkel je steeds meer. Je voelt dat je betekenis geeft aan je leven, je werk en dat van de mensen om je heen.

En soms voelt dit helemaal niet zo….
De waan van de dag verleidt ons om druk, druk, druk te zijn. We moeten zoveel van onszelf en onze systemen. Hierdoor richten we onze blik vooral op onze omgeving, naar buiten. Vergeten we wellicht iets in al die drukte? Is drukte de verleiding tot afleiding?

Laat jij je afleiden van waar het werkelijk om gaat in jouw leven of organisatie? Ben jij in staat om steeds opnieuw evenwicht te brengen in jezelf en in contact met je omgeving? Ben jij je bewust van wat jou belemmert hierin en wat juist zou kunnen bijdragen?

Kortom, ben jij te verleiden om natuurgetrouw bij te dragen aan jouw Leven & Werken? Dan kunnen wij voor jou van betekenis zijn!

 ” Jouw unieke natuur levert de mooiste bijdrage aan jezelf en aan je organisatie …. “