Natuurgetrouw
Alles-is-met-elkaar-verbonden-300x250.png


Je kunt het deel niet helen als je niet naar het geheel kijkt.


Je kunt het geheel niet helen als je niet naar het deel kijkt.

Bij X-Terra draait de wereld nog steeds om het onbekende potentieel. Wij zien dit als een onveranderlijke Bron voor gezondheid waarmee ieder mens in verbinding kan staan. Een Bron van kwaliteiten, talenten, zingeving en passie; een bron van creatief vermogen.  Hiermee in resonantie Leven èn Werken creëert een gevoel van welzijn, invloed en overvloed. Een dieper gevoel van verbonden zijn met onszelf en de wereld om ons heen. Wij ervaren zelf steeds opnieuw de kracht hiervan.

In resonantie Leven en Werken is alleen mogelijk door acceptatie van het bestaan en erkennen van interafhankelijkheid. Het ene staat niet los van het andere. Zoals het bestaan van licht èn donker, van kou èn warmte, van stilstaan èn bewegen, van mensen èn systemen. Ze zijn onlosmakelijk verbonden. Zonder deze schijnbare polariteiten is er geen leven… (dus ook geen werk!).

In gezonde resonantie ìs alles met alles verbonden. De lemniscaat in ons logo representeert onze erkenning van het potentieel van deze polariteiten.

lemniscaat